Beslenme ve Diyetetik Laboratuvarında, sağlıklı besin hazırlama ve hazırlama sırasında gerçekleşen fiziksel, kimyasal değişimleri gözlemleme, pişirme, saklama koşulları, malzemelerin besin ögesi bakımından sağlık üzerine etkileri ile ilgili uygulamaların yanı sıra hastalık ve özel durumlara özgü tarifler hazırlanarak kalıcı öğrenme gerçekleştirilmektedir.
Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı
444 1 428 - 28117
Genel Bilgi | Yiyecek ve içecekleri karıştırmak veya püre haline getirmek için kullanılmaktadır. |
Marka ve Model | Arzum AR 1010 |
Teknik Özellikler | Blender Tipi :El Tipi Blender Gövde Malzemesi: Plastik Bıçak Özelliği: Çelik Turbo Fonksiyonu: Yok Fonksiyonlar: Blender Güç (W) : 600 W |
Genel Bilgi | Yemeklerin eşit ısıda pişirilmesi için kullanılmaktadır. |
Marka ve Model | SİLVİRLİNE AEF 6601 W02 BEYAZ |
Teknik Özellikler | Voltaj 220-240 V |
Genel Bilgi | Taze meyve ve sebzelerin suyunu çıkarılması için kullanılmaktadır. |
Marka ve Model | Arzum AR191 |
Teknik Özellikler | 1000 W Güç |
Genel Bilgi | Yemeklerin ısıtılması ve pişirilmesi için kullanılmaktadır. |
Marka ve Model | KUMTEL KO-40 TAHDF |
Teknik Özellikler | Ürün Tipi ankastre |
Genel Bilgi | Yiyeceklerin dış kısmının streç ile sarılması için kullanılmaktadır. |
Marka ve Model | Mage ST 45 |
Teknik Özellikler | Ölçü:520*600*190 mm |
*
Laboratuvar | Cihaz Adı | Test Adı/Tedavi Parametreleri/Yapılan Uygulamalar |
---|---|---|